Scharendijke

Naar aanleiding van meerdere (stille) hints van lezers zal ik je er iets minder op wijzen dat xc3xack iets meer vrije tijd heb. En aangezien het toch geen strandweer is, is dat best gemakkelijk. Het was een mooi Pinksterweekend. Pinksteren gaat over de uitstorting van de Heilige Geest over de apostelen, zeven weken na Pasen, en markeert de verspreiding van het evangelie door middel van de Kerk: xe2x80x9cer verschenen hun vurige tongen, die zich verspreidden en zich op ieder van hen neerzetten. Zij raakten allen vol van heilige Geestxe2x80x9d. Ja, ja, zo leer je nog eens wat en het is iets serieuzer dan alle verhalen over zonnebrand .

Ok, ik pak de draad weer op. Zaterdagavond heb ik sinds lange tijd het Filmhuis weer eens bezocht en een buitenlandse (niet-engelstalige) film bekeken; te weten: Das Leben der Anderen. Voor een buitenlandse film best aardig. Zondag heb ik genoten van het witte goud, asperges. Op tweede Pinksterdag heb ik een plant gehaald in de Intratuin. Ik had eigenlijk een filmpje moeten maken van de lege en uitgestorven kassen. Niet xc3xa8xc3xa8n mens te bekennen in deze verlaten hallen. Geen enkele kudde te bespeuren die gestaag en gelaten achter winkelwagentjes door alle gangen sjokt op zoek naar de laatste snuisterijen voor in de tuin. En gisterenavond na een heerlijke aflevering van ANTM, seizoen 7, voor het eerst kunnen kijken naar Dames in de dop. Een nieuw programma waarin onder andere jurylid Anouk van Eekelen figureert. Deze etiquette-expert heeft wat te verstouwen met deze deelneemsters. Ik ben benieuwd of Anouk van deze xe2x80x98damesxe2x80x99 nieuwe leden van de high society kan maken.

Vandaag vul ik een staat van inlichtingen in, verricht ik meerdere huishoudelijke klussen en begin ik met het opstellen van een reddingsplan (=’n uitgebreid noodassistentieplan). Als huiswerk voor de volgende cursusdag moeten we zo’n reddingsplan opstellen voor een duik in Scharendijke. Dat ligt in het wonderschone Schouwen-Duiveland, mocht je het je afvragen.

En verder; al eerder had ik geschreven over een verzonden brief en mails. Dit heeft geleid tot reacties en onder andere uitnodigingen voor gesprekken. Vandaar heb ik bijvoorbeeld vanmiddag een afspraak bij een searchbureau dat is gevestigd in Den Haag. Vanavond ga ik in Amsterdam uit.

4 gedachten over “Scharendijke

 1. JPw

  hahahaha
  Scharendijke… heb jij enig idee van de temperatuur van het water aldaar?
  Ik zou maar een heel dik pak zoeken, het dikste dat je vinden kan

  En je lieftallige vrouw aan de waterkant laten wachten met warme chchchchchcocolademelk…

 2. Anouk

  Dag pieter, wat leuk dat je hebt gekeken naar Dames in de dop! Ja we hebben er heel wat werk aan gehad… maar het was superleuk om te doen en ik was erg trots om de dames in de finale… maar dat zie je pas over vijf weken! 😉

 3. Pieter

  Tuurlijk volg ik dat en jou! Volgens mij staat de uitslag van de serie al op wikipedia… Niettemin ik ga het volgen de komende weken. Ben benieuwd naar het eindresultaat van de ‘dames’. Moet een hele en een leuke ervaring zijn geweest!

Reacties zijn gesloten.