Workshop

Vreemd woord eigenlijk als je workshop vertaalt: werkwinkel. Ik kan me niet voorstellen dat het een Engelse vertaling is van het Nederlandse gezegde: werk aan de winkel. Bij de meeste workshops wordt er weinig gewerkt maar meer geluisterd. Niettemin kan het zeker zijn meerwaarde hebben. De partij biedt een workshop aan, waarop ik ben geattendeerd, en aangezien ik mij vervolgens heb aangemeld, mag ik ter voorbereiding daarop een vragenlijst invullen. Later op de dag heb ik een gesprek in Amersfoort. Straks kijk ik op de video naar de finale van xe2x80x98dames in de dopxe2x80x99 met in de hoofdrol: Anouk.

5 gedachten over “Workshop

 1. Pieter

  Ok, sorry Simon. Link net bekeken. Ik dacht dat je vacature van Geert Dales bedoelde (gelet op de krantentitel) maar ik lees nu dat een wethouderspost in Harlingen is. Was die Waaijer van de VVD?

 2. Simon

  Ken de heer Waaijer niet, maar ze hebben de jacht geopend op iemand met bestuurlijke ervaring waarbij politieke kleur er niet toe doet. En ja, dan schiet mij maar xc3xa9xc3xa9n naam binnen.

 3. Pieter

  Je bent te aardig!
  In Binnenlands Bestuur heeft de gemeente een advertentie geplaatst. Ongebruikelijk en apart maar wel charmant.
  De liberale fractie is in deze Friese stad net zo groot (of eigenlijk net zo klein) als GroenLinks. Portefeuille is wel verkeer, ro en milieu…
  Maar ik spreek geen Fries joh!

Reacties zijn gesloten.