Keuzes

Vanuit New York kreeg ik een tip over drie politieke blogs in verband met de verkiezingen in 2008. Die van de New York Times sprak mij wel aan. Op die site kan je verder videoxe2x80x99s vinden uit en over de campagne.
Leuke filmpjes met campagnemateriaal zoals die van Bill Richardson met zichzelf in de hoofdrol (klik op channel xe2x80x9cPoliticsxe2x80x9d en dan op xe2x80x9cThe Ad Campaignxe2x80x9d). Maar vooral de meer serieuze reportages en analyses van de NYT.

Ik heb wel eens iets gelezen over zijn kwaliteiten op het gebied van de retorica maar als je het ziet xc3xa8n hoort, is dat toch anders. Op 3 juli was Barack Obama in battleground Iowa, waar de kandidaten over elkaar struikelen hetgeen met de Washington Post Campaign Tracker goed en live is te volgen. Hij sprak daar over "hope" (video). Itxe2x80x99s impressive!

De kalender met de primaries en caucuses van de Democraten

2 gedachten over “Keuzes

  1. Dien

    He Piet,

    wat geweldig dat je de US verkiezingen / primaries bijhoudt! Inderdaad smullen van alle peilingen, weetjes, feiten en geruchten. Ga je dit volhouden?

  2. Pieter

    Hoi Dien, hoest met de verbouwing en verhuizing? Ik ga dit zeker bijhouden en van tijd tot een tijd een update geven met als hoogtepunt natuurlijk: november 2008! Ik vind het zelf veel te leuk. En hou me aanbevolen voor tips over roddels/feiten/blogs….

Reacties zijn gesloten.