Onweer

Vrijdagavond en zaterdag was de workshop van de VVD in Wolfheze. Daxe2x80x99s een mooie omgeving waarvan ik te weinig heb gezien omdat je het grootste gedeelte van de tijd in de hotelvergaderzaaltjes zit. Goede workshop. Je steekt altijd wat op en je leert nieuwe partijgenoten kennen.
Twijfel heeft toegeslagen nadat ik een duikinstructeur uit Scheveningen heb gesproken. In plaats van divemaster kan ik ook opgaan voor master scuba diver. Twijfel, twijfel, twijfel. Zoveel keuzes te maken ;-). En verder lees ik enkele oude stukken.
Je zal toch maar in een tentje in Nederland je vakantie vieren op dit moment. Oef. Het onweert hier en de regen valt weer met bakken uit de hemel .

2 gedachten over “Onweer

  1. Amarins

    ben ik eens een keer de hele zomer vrij, is het geen zomer šŸ˜¦ En naar het buitenland met een vijf weken oud kindje is ook geen optie… dus het moet maar gauw beter worden met het weer!

  2. Pieter

    Amararins, ik hoorde het vage (maar goede) gerucht gaat dat het dit weekend beter weer wordt en blijft. Ik hoop het voor jullie. Nu ben ik maanden vrij en kan ook ik niet naar Scheveningen ;-(. Veel plezier met de hard groeiende berber!

Reacties zijn gesloten.