Manage

De fractiekamer belt: of ik ergens mee wil helpen, tuurlijk, en oud-collega Frits belt in verband met een uitnodiging, top. Verder worstel ik me door een stapel papier heen, stuur een verbeterd interviewverslag terug en bezoek de binnenstadsborrel. Het is een tijdje geleden dat ik er ben geweest. Deze borrel staat in het teken van iets dat je niet verwacht in een binnenstad namelijk: een manage, de xe2x80x99s-Gravenhaagse Stadsrijschool. Een monument dat Stadsherstel wil gaan restaureren. Het dateert uit 1806, hetzelfde jaar als waarin Den Haag haar stadsrechten kreeg. In beide gevallen speelde koning Lodewijk Napoleon een sleutelrol.

2 gedachten over “Manage

 1. Bart de Liefde

  Beste Pieter,

  Goed te lezen dat je het goed hebt gehad! Spreek graag een keer met je af om bij te kletsen. En ook om te spreken over het parkeren van autoxc2xb4s in deze stad. Kijk er naar uit je blogs weer te lezen. Ben je wonesdag bij de VVD ALV? Groeten, Bart

 2. Pieter

  Beste Bart,

  Dank voor je reactie. Doen we! Gezellie, wanneer?
  Parkeren, altijd een goed onderwerp voor discussie. Zeker als je betaald parkeren wilt uitbreiden in 16 wijken. Nu ik overweeg mijn eerste auto aan te schaffen, wil ik graag met mijn volksvertegenwoordiger over dit onderwerp een boom opzetten ;-).
  Ik ga de ALV deze keer missen, ik had al een andere afspraak staan. Veel plezier aldaar! Groeten, Pieter.

Reacties zijn gesloten.