Kastanjes

Ik heb een tijd in het Dagelijks Bestuur van regio Randstad gezeten in de hoedanigheid van bestuurlijke trekker xe2x80x98bereikbaarheidxe2x80x99. Dit samenwerkingsverband bestaat de vier provincies, de vier grote steden en de vier WGRplus-gebieden. Doel is alle bestuurlijke drukte te richten op het versterken van de Randstad binnen Nederland en daarbuiten.
En net als bij mijn partij is ook hier het officixc3xable standpunt dat er geen bloedgroepen zijn. Niettemin is het van tijd tot tijd moeilijk het gevoelen te onderdrukken dat er wel degelijk verschillen bestaan. In de Randstad wordt dan gesproken over de Noordvleugel (de as Amsterdam-Almere en omstreken) en de Zuidvleugel (Rotterdam, Den Haag en de rest van Zuid-Holland). Vandaag komen de vertrokken bestuursleden (inclu moi), de nieuwe bestuursleden en de Holland Acht bijeen. Met die laatste bedoel ik niet die boot met zestien peddels.

De herfst is nu echt begonnen en ik moet zeggen met prachtig weer. In andere wereldsteden (Brussel, New York, Istanbul, Parijs, Londen, Freiburg) zie je dan in deze periode karretjes op straat verschijnen. Met de heerlijke geur van gepofte kastanjes!

Genieten bij de ijsbaan, de kerstmarkt of zomaar op straat in de binnenstad van zoete, gepofte kastanjes.

2 gedachten over “Kastanjes

Reacties zijn gesloten.