Jeroen de Bock

Het is prachtig herfstweer met een prima zonnetje. De afgelopen dagen heb ik van alles en nog wat geregeld en gedaan zoals het leveren van een bijdrage aan de export vanuit het land van Andries. Maar daarover ga ik allemaal hier niet schrijven. Mocht je niet in Grxc3xb8n hebben gewoond of niets hebben met de Martinistad dan zal je het volgende waarschijnlijk niet begrijpen. Ik heb de DVD ontvangen met de registratie van het rexc3xbcnieoptreden van Rooie Rinus en Pxc3xa9 Daalemmer. In verband met hun 25-jarig jubileum hadden deze heren na vele jaren weer eens een optreden en wel in Martiniploazoa. Op het glanzende schijfje staan natuurlijk de bekende nummers zoals het wereldberoemde (in Groningen e.o.) xe2x80x9cHoornse Plasxe2x80x9d maar ook veel andere, mooie nummers zoals xe2x80x9cZundagoavond Bluesxe2x80x9d. Maar zoals ik al schreef, het is net als bij de Mussengang, je moet er hebben gewoond om het echt te kunnen waarderen.

Vandaag ga ik naar een bijeenkomst van de Rabobank. Over het maatschappelijk belang van sport voor de Haagse samenleving spreekt wethouder Sander Dekker. En dit alles vindt plaats in het nieuwe stadion van ADO Den Haag en dat wil ik nu ook wel eens van binnen zien.

6 gedachten over “Jeroen de Bock

 1. Geheime brein

  Ha Moi,

  Spietig dat het laatste jaar Mussengang niet meer in de toneelversie terugkomt. Maar verder natuurlijk grandioos dat je ooit je kleinkind kan wijzen op de verhalen van jouw alter ego.

 2. Andries

  He Piet, wat is dit voor geheimzinnige opmerking? Je maakt me nieuwsgierig. Wat wordt er behalve meubels, textiel en arbeidskrachten nog vanuit mijn landje gexc3xabxporteerd??

 3. Pieter

  Ha Geheime brein,

  Inderdaad, de theatervoorstelling grijpt terug op de eerste jaren met de hoofdrolspelers van toen. Jeroen verschijnt pas aan het einde van deel 4 als nieuwe huisgenoot. Wie weet komt er ooit nog een sequal met de latere jaren op deze voorstelling van Dastater.
  By the way, hoezo geheim brein? Achter de voorstelling, achter de mussengang, of achter de missie van ‘de vinger aan de pols’ van interactieve communicatie waarbij het individu centraal staat ;-)?

  Moi

 4. Pieter

  Hoi Andries, ik hoop voor jouw dat ze ook landbouwproducten zoals aardappelen exporteren zodat de afzetmarkt voor aardappelrooimachines groot blijft. Maar voor alle duidelijkheid, ik heb geen aardappelen uit jouw land besteld. Het is een accessoire van de maxicosi.

 5. Andries

  Piet, stel jij de maxi-cosi zelf samen en sprokkel je overal de accesoires en onderdelen vandaan of wordt de maxi-cosi in Roemenie gemaakt??

 6. Pieter

  Geen van beiden. Ik moet ‘m nog aanschaffen maar die haal ik gewoon in de winkel. Het gieten van plastic, bekleden met stoffen en indraaien van bouten, moeren en schroeven laat ik graag een meer deskundige persoon over. Ik zal tzt op de doos kijken voor de sticker “made in Romania”…
  De laatste keer dat ik in Transylvania was, reden er nog veel karren met paarden ervoor. Hebben die karren tegenwoordig airbags en kinderzitjes?

Reacties zijn gesloten.