Gelukkig nieuwjaar

Vanochtend ben ik kort in het stadhuis geweest, daarna ben ik door een deel van Leiden gaan fietsen en verken ik een aantal buurten en wijken. In Stadslokaal BurgerZaken warm ik op met een kop thee en kom ik natuurlijk bekenden tegen zoals Moniek van Sandick-Sopers, actief lid bij de 3 October Vereeniging Leiden en tevens raadslid voor de christen-democraten. Dit is de laatste entry van het jaar 2007. Op naar 2008. Ik wens je een gelukkig nieuwjaar!


Word, net als ik, lid van de Vereeniging!

14 gedachten over “Gelukkig nieuwjaar

 1. Moniek van Sandick

  Hoi Pieter,
  Leuk om je weblog te lezen en al meteen de banner van de 3 October vereeniging te zien. Welkom in Leiden.

  Groeten Moniek van Sandick

 2. Ton Lutter

  Hi Pieter, las toevallig in de trein dat je wethouder in “Leien” bent geworden, gefeliciteerd! De kans dat we elkaar tegenkomen in het mooie Bezuidenhout is natuurlijk niet zo groot meer. Maar Leiden is vlakbij, dus ik kom wel een keer borrelen (cafe’s te over bij jullie)!
  Groet van je oud-collega in de raad,
  TonLuter

 3. Pieter

  Hoi Ton, dank je wel voor je felicitaties. Wij komen elkaar vast en zeker nog regelmatig tegen. Leiden is vlakbij en inderdaad, er zijn bij ons veel kroegen. Maw je bent van harte welkom in de Sleutelstad!
  Groeten en een gelukkig nieuwjaar,
  Pieter

 4. Erik Roest

  Van harte Pieter. Leuke stad Leiden, maar haalt het niet bij de andere L-gemeente Lansingerland. Maar goed dat plaatsje was al vergeven en had heel veel goede kandidaten 🙂 Ik wens jou en M. heel veel geluk toe in 2008.

  Groet,

  Erik

 5. Martinus

  Van harte gelukgewenst Piet met deze benoeming in Leiden, en uiteraard de beste wensen voor thuis voor het nieuwe jaar. Ik begrijp dat je voortaan alle reacties op je weblog modereert, en dat lijkt mij voor een liberaal even wennen. Maar wanneer dat betekent dat je dit mooie weblog kunt voortzetten vanuit de Sleutelstad, so much the better. Dan kunnen anderen weer schrijven over wachtgeld en jij over het mooiste werk wat er is.

  Veel groeten,
  Martijn

 6. marion van dongen

  goed hoor Pieter dat Monique haar wervende taak voor de 3 oktobervereniging altijd uitdraagt. Tijdens de laatste dagen van het kerstreces even de diverse sites bijgelezen. Nodig je hierbij dan ook uit voor een tochtje door de Binnenstad(mijn woonplek en van onze bedrijven) en een deel van Leiden Noord( ‘mijn’ wijk om je met een aental mensen kennis te laten maken xc3xa9n onze PvdA visie op deze wijken. Tot de eerste commissievergadering 10 januari.

 7. Pieter

  Hoi Erik, ik wens je hetzelfde toe in het nieuwe jaar! Leiden is een schitterende stad. Volgens mij ook veel leuker dan Lansingerland :-). Kom onze Sleutelstad maar ontdekken! Nogmaals dank voor de felicitaties en alle goeds toegewenst!

 8. Pieter

  Dank je wel Martinus! Ook jullie een gelukkig nieuwjaar. Het doet mij wel goed nu al te lezen dat je liberaal bent geworden. Hulde dat je het licht (boven de kerstboom) hebt gezien.
  Nee, ik modereer ze niet maar als ik er zelf niet ben, heb ik graag enige controle op het plaatsen van alle reacties. De site is nu weer gewoon open hoor. Het is zeker het mooiste werk! Tot snel.

 9. Pieter

  Ja Marion, dat doet ze goed. En een artikel in het Witte Weekblad over een ledenwervingsactie van de vereniging deed de rest. Leuk idee voor een tochtje door Leiden! Dank voor de uitndoging. Ik kom hierop terug. Tot ziens bij de eerste commissievergadering aanstaande donderdag.

 10. Jos de Jong

  Hoi Pieter, de beste wensen voor 2008
  Gefeliciteerd met je mooie nieuwe baan. 2008 wordt een druk politiek jaar voor je!
  Met haagse groet,

  Jos

 11. Pieter

  Hoi Jos, dank je wel. Het wordt druk maar ook erg leuk in Leiden! Alles goeds voor jou en je fractie. Groeten, Pieter

Reacties zijn gesloten.