Score

Ik overleg met mijn cluster over enkele zaken en dan reis ik af voor een overleg met twee collegaxe2x80x99s uit de regio. xe2x80x98s Middags heb ik een stafoverleg over Leiden-Noord en komen twee bestuursleden van een wijkvereniging uit de binnenstad langs om kennis te maken.
Afgelopen dinsdagavond was het Super Tuesday. Barack Obama heeft het goed gedaan. Texas en meerdere staten in het Noord-Oosten van de USA worden nu belangrijk want daar zijn over een paar weken de primaries. Clinton staat vxc3xb2xc3xb2r met 823 van de 2025 delegates tegenover Obama met 731.

De overwinningsspeech van Obama dinsdagnacht was qua retorica weer fenomenaal (retorica is met een ‘c’ en fenomenaal met een ‘f’).

Mijn score op woensdagavond was niet om naar huis te schrijven en dat doe ik dan ook maar niet. Het gemiddeld aantal fouten lag tussen de 30 en 35, zo hoorde ik, en daar lag mijn score (31) ook. Onze Gerda eindigde als derde, een heel mooi resultaat, en Pieter uit het stadhuis (ce nxe2x80x99est pas moi) won met slechts twee fouten. Hulde aan hen.