Bot

En zo kom je bijna nooit in Noordwijk en zo kom je tweemaal in een week in Noordwijk. Het college vergadert vandaag op locatie, vandaar deze kustplaats. Aan het einde van de middag rijdt het busje terug naar Leiden en fiets ik verder in verband met een bot.
De raadscommissie heeft een bot. En wel over het wijkontwikkelingsplan (WOP) Leiden-Noord. Gelukkig is het droog want tweemaal op een dag nat regenen op de fiets is teveel xc3xa8n het is de bedoeling dat we gaan rondlopen in de buurt ook al is het een bot.
Het is een plezierig bot waarbij veel verteld en gevraagd wordt. En mocht je je afvragen wat bot is, net als ik dat deed een paar dagen geleden, daxe2x80x99s een benen op tafel-overleg.

On the fourth of july 2007 ben ik begonnen met het schrijven over de presidentsverkiezingen en toenertijd had ik op basis van die peilingen niet durven voorspellen dat McCain en Obama de kandidaten zouden worden. De race moest toen nog echt beginnen.
Aanstaande dinsdag zijn er nog twee primaries, op de 31e volgt het besluit van de democratische partij over het meetellen van Florida en Michigan. Op 1 juni en op 3 juni zijn de laatste drie primaries en dan zien we eindelijk de handdoek van Hillary. Onder begeleiding van teksten als: xe2x80x9call the voices are heardxe2x80x9d en xe2x80x9citxe2x80x99s time to unitexe2x80xa6xe2x80x9d.

2 gedachten over “Bot

  1. Vital

    Ook ik durf nu niets meer te voorspellen, Pieter, het wordt echt spannend !!

Reacties zijn gesloten.