Prio

Vandaag heb ik de prioriteiten even verlegd. Ik werk nog meer mails, post en stukken weg zodat ik helemaal weer bij ben en regel enkele andere zaken.
Verder plaats ik een foto die ik een tijdje geleden heb genomen toen ik op bezoek was bij het ministerie van VROM.
In het atrium aldaar hing/hangt een immense kaart van Nederland met daarin per regio de woningbouwproductie. Te zien is welk percentage van de afgesproken woningbouwproductie t/m 2009 reeds is gerealiseerd, landelijk 41%, en vervolgens ook per regio in een ranglijst. Holland-Rijnland staat bijna helemaal onderaan. Nu is kwantiteit niet alles zaligmakend want kwaliteit is ook belangrijk. Het streven moet zijn: een sterke stad waarin wordt gexc3xafnvesteerd en waar het kwalitatief goed wonen is.


Een vastgelopen woningmarkt die op slot zit, ontspant zich niet met een lage nieuwbouwproductie.

2 gedachten over “Prio

 1. Paul van Meenen

  Ha Pieter,

  Kun je een fotootje van je dochter met je lezers delen; we zijn natuurlijk reuze benieuwd.
  Overigens begreep ik uit je woorden dat je weinig slaapt. Dat gaat soms na enige tijd vanzelf over, maar ik heb de eerste zeven jaar na de geboorte van mijn oudste geen nacht doorgeslapen. Mijn zoon (inmiddels 19) en mijn dochter (16) vonden het enig om ’s nachts met regelmaat eens te zien of er nog wat te beleven viel.
  Troostrijke gedachte hierbij: het zijn wel heel leuke kinderen geworden.
  Dat wens ik jou ook zeer toe. Nogmaals veel geluk voor jou, je vrouw en je dochter gewenst. Geniet!

 2. Pieter

  Dank je wel Paul voor je reactie. Dit is de log van de wethouder en niet de log van de dochter van de wethouder. Daarom hier geen prive-foto’s maar als je nieuwsgierig bent, kan ik jou wel een afbeelding laten zien. Vannacht heb ik goed geslapen en je schijnt er inderdaad aan te wennen. Ik hoop dat niet dat net als bij jou, bij ons zeven jaar kan duren…Met zo’n moeder wordt het vast een heel mooi en leuk kind!

Reacties zijn gesloten.