Gevallen

Dinsdagavond ben ik te gast geweest bij het debat tussen de voorzitters van de vijf grootste gezelligheidsverenigingen (Minerva, Augustinus, SSR, Quintus en Catena). Het is de bedoeling een idee te krijgen van de sfeer op de verenigingen via deze discussie. Zeer druk bezocht, best gezellig maar de beste indruk krijg je volgens mij door ze te bezoeken! En dat heb ik dan ook maar gedaan .
Donderdagmiddag ben ik gaan kijken op het LEF, het Leids eerstejaarsfestival, in het groene Leidse Hout. Onder een aardig zonnetje is daar een grote informatiemarkt georganiseerd. Ook de VVD-afdeling staat met een kraampje op de informatiemarkt. De eerstejaarsstudenten worden gexc3xafnformeerd over de VVD en welke activiteiten zo al te doen zijn. Tijdens je studie politiek actief zijn, kan ik je zeker aanraden!

De afdeling heeft in het kraampje een grappige activiteit bedacht waarbij je kabinet met ballengooien kan laten vallen. Dat spel was populair om te spelen. Behalve de studenten kon ook Arend-Jan Boekestijn, het Leidse TK-lid voor de VVD, deze kans niet laten lopen.


Arend-Jan Boekestijn in zijn poging om het kabinet omver te werpen