Melanie

Vandaag heb ik een regulier overleg met de gemeentesecretaris en lunch ik met de directeur Zorginkoop van Achmea in City Hall. Melanie Schultz en ik kletsen plezierig bij. Verder heb ik een interview met de Mare en samen met Jan-Jaap een interview met het personeelsblad xe2x80x9cWillems en Wetensxe2x80x9d. Toen wij beiden nog bij de VNG werkten, heette dat personeelsblad anders; tijden veranderen. Het is gezellig om de redacteuren Jolanda, Eline en Frans weer te zien. Ik maak uitgebreider kennis met Wim Mulder, het nieuwe hoofd Ruimtelijk Beleid alvorens ik naar het ontvangst van de student-bestuurders in de Burgerzaal ga. Jaarlijks worden de bestuursleden van de ASVxe2x80x99s en de PKvV ontvangen door het stadsbestuur. Henri spreekt ze toe alvorens de borrel aanvangt . En via de fax krijg ik wederom de vraag voorgelegd of ik raadslid wil worden. Zo niet dan wordt Els van Vliet gevraagd.

4 gedachten over “Melanie

 1. Bart de Liefde

  Beste Pieter, Je laatste zin klopt niet 🙂 Je bent Martin W. vergeten! Die gaat ja zeggen op de door jou negatief beantwoorde vraag. Snap niet waarom je geen ja zegt… 🙂

 2. Pieter

  Ik mis jou ook!
  Niettemin het zijn van Leids wethouder bevalt mij goed en derhalve heb ik al laten weten afstand te doen deze keer. Bevestiging per fax zal nog volgen. Ja, je hebt gelijk Martin W. staat nog boven Els (elgeline trouwens ook). Martin heeft eerder geweigerd en in de email van de gemeente stond dat het de verwachting is dat ie dat nogmaals gaat doen. Maar staatrechtelijk heb je helemaal gelijk dat hij natuurlijk ‘ja’ kan zeggen en je collega wordt.
  Uit je reactie begrijp ik dat hij dat deze keer wel gaat doen! Dan zal ik straks Martin kunnen feliciteren en moet Els nog even wachten.
  Alles goed verder met jou?

 3. Bart de Liefde

  Snap ik best hoor 😉 Hier gaat t goed. Krijg de komende maanden veel te doen: college heeft net ambitieuze plannen voor Scheveningen gepresenteerd. En de HTM doet niet wat de VVD belangrijk vindt, dat gaat ook nog wel een interessante discussie met ze worden 😉 Zit volgende week met Kaper om de tafel om vriendelijkheden uit te wisselen… Fijn weekend gewenst!

 4. Pieter

  Mooi zo.
  Alweer of nog steeds; en ik neem aan grondgeboden laagbouw op reeds bebouwde grond?! 😉
  Ik kan me het niet voorstellen van het HTM, zo ken ik ze helemaaaaal niet. Zet ‘m op! De conducteur terug op de tram en doe hem de groeten. Prettige kerstvakantie!

Reacties zijn gesloten.