Dok2

Gisterenavond had ik nog een PPP-overleg en wel in Dok2 (prima, nieuwe tent op schitterende locatie) en aansluitend de fractievergadering.
Heden is er een lange collegevergadering die plezierig wordt onderbroken door een lunch met onder andere het CvB van de universiteit en door de onthulling van een steen met een gedicht. Dit laatste heeft nog alles te maken met het afscheid van de vorige rector magnificus, Douwe Breimer. De gemeente had hem dit in 2007 aangeboden. Paul van Vliet, de burgemeester en Douwe Breimer spreken kort en twee personen brengen het lied ten gehore dat ook bij het afscheid twee jaar geleden was te horen.
Aan het einde van de middag heb ik een korte terugkoppeling naar mijn staf en dan een gezonde avondmaaltijd van de AH. xe2x80x99s Avonds vergadert de raadscommissie R&B en wel al om 19.30 uur in verband met de volle agenda. Met onder andere de motie van afgelopen donderdag over herhuisvesting van 3 organisaties uit de Koppenhinksteeg (met inspreker), de bespreking van het ligplaatsenplan (met insprekers), de uitgangspunten van ontwikkellocatie Dieperhout (met insprekers), en tweemaal een sloopbesluit (insprekers onlangs geweest). In totaal heb ik 4 IBS-aanvragen gehad in deze dienst.