Woonwens

Na een telefoontje met Christoffel Klap heb ik een afspraak met stadspartners over een te sluiten convenant voor de binnenstad. Ik heb een bespreking over een waardekaart en daarna fiets ik naar een bijeenkomst van de SLS alwaar de resultaten worden gepresenteerd van een onderzoek naar woonwensen van studenten en de kamernood. xe2x80x99s Middags en xe2x80x99s avonds heb ik een vergadering van de raadscommissie R&B over de jaarrekening 2008, PRIL 2008, perspectiefnota 2009, PRIL 2009 en een hoorzitting over de gebiedsvisie Zuid-West en het kaderbesluit Haagwegkwartier.

4 gedachten over “Woonwens

 1. Harrie

  Dag Pieter,
  interessant dat woonwensenonderzoek van SLS! Heb je daar toevallig ook een link van? Deze info kan wellicht bruikbaar zijn voor bouwtechnische finetuning van ons huisvestingsconcept.

  Met vriendelijke groet,

  Harrie van Leeuwen

 2. Pieter

  Het is een onderzoek uitgevoerd door ABF in opdracht van de SLS. Ik had verwacht dat het rapport op de site van de SLS zou staan maar daar staat het nog niet. Ik zou deze site als ik jou was even in de gaten houden of anders contact opnemen met hen.

Reacties zijn gesloten.