RRR

Een folder wees mij op het varen in het kielzog van de Pilgrim Fathers. Onder andere Frederik en Greet gingen vorige week gezellig mee en ondanks het weeralarm was het mooi weer op het water. In twee uur zijn we om xc3xa8n door de binnenstad en langs de rand van de stad wezen waren. Leuk om Leiden van deze kant te bekijken en onderweg kom je schitterende plekjes tegen. En dit alles onder genot van een hapje en drankje. Arrangement was van Babbels en is erg goed bevallen. Van de Pilgrims niet heel veel mee gekregen maar van de stad wel.

Verder heb ik een lunchafspraak met oud-collega Wilbert die tegenwoordig Randstad Gezant is bij het ministerie van Verkeer en Waterstaat. Bevalt xe2x80x98m goed en we kletsen gezellie bij op het terras van Annie’s. Vanzelfsprekend komt de (on)bereikbaarheid van Leiden ter sprake.
In de maanden januari, februari en maart zit de R in de maand en ik vermoed dat drie R’s de verkiezingen gaan domineren. Bij de Ringwest-Oost, de RijnGouwelijn en de Rijnlandroute zijn verschillen tussen partijen goed zichtbaar.

Het rompcollege heeft een smalle taille want de agenda is erg dun. We zijn in enkele minuten klaar. Ik werk nog wat papier weg en bereid een en ander voor omdat op 31 augustus alles weer in de hoogste versnelling gaat. En ik ga een hapje eten met de lokale liberale leider in de gezellige binnenstad.

Advertenties

4 gedachten over “RRR

  1. Pieter

    Het was zeker leuk dinsdagavond in Puur met Paul ;-). Lekker gegeten en gedronken. En met jou, Paul, gaan we dat ook nog doen. Naar een nieuwe datum wordt gezocht want de eerste ingelaste raadscommissievergadering van het nieuwe politieke seizoen is al bekend en wel op de 22e, vandaar. Tot snel.

Reacties zijn gesloten.