Nick&Simon

Een grote civiele bouwer en een landelijk parkeergaragebedrijf komen langs om te praten over de mogelijkheden in Leiden en dan vergaderen in de Leidse raadzaal de wethouders ruimte&verkeer uit Holland-Rijnland. Aangezien de agenda in het begin onderwerpen bevat voor collega John ga ik snel naar de Ravenhorst.

De SLS gaat de Ravenhorst renoveren xc3xa8n uitbreiden. Vandaag is de feestelijke start van deze bouwactiviteiten en ik mag de 1e paal slaan. Altijd leuk om te doen en het markeert wederom een investering in studentenhuisvesting.
Terug naar de vergadering in de raadzaal om vervolgens, nadat ik een aantal zaken heb afgehandeld, naar Nick&Simon te gaan!
Weer een feestje, maar nu een feestelijke afsluiting. De Luifelbaan is klaar; een grote verbetering in Zuid-West. De opening van dit vernieuwde winkelcentrum moet gevierd worden. Deze wethouder speelt daarin een bescheiden rol want de hoofdrol is weggelegd voor kinderactiviteiten en -spelletjes op deze woensdagmiddag enxe2x80xa6 voor een spetterend optreden van het populaire duo Nick en Simon.