West Wing

De laatste dag voor het Kerstreces en dus de laatste zaken wegwerken en afhandelen. En xe2x80x99s avonds heeft D66 iets leuks georganiseerd waarbij goede bekende Jeroen de Veth ook een rol speelt.
Daar moet ik als heel grote fan van The West Wing wel heen. Genieten!!! Samen met Yes Minister de absolute top. Inspiratiebron. WOW. Smullen. Superlatieven tekort.


"De mooiste dagen liggen voor ons!"

Even uitrusten en opladen want het is nog maar een paar weken voor de verkiezingen. De komende twee weken ben ik niet helemaal vrij. Het werk staat nooit stil en ik heb enkele dingen in mijn agenda staan in verband met gemeente en met de partij. En zondag is bijzonder, onder meer vanwege de twee jaar. Ik wens je een Zalig Kerstmis en een gelukkig en gezond 2010 toe!

2 gedachten over “West Wing

 1. Wybo Mentink

  HI Beste Wethouder!

  Ik lees uw weblog met een zekere graagte, leuk dat u soms een plaatje invoegt bij uw postings.

  Misschien heeft u mijn reacties af en toe opgemerkt. Dat ze bij u soms vreemd over kunnen komen kan ik mij goed voorstellen.

  Een van mijn intenties is ook in de Leidse politiek innovativiteit, inventiviteit en creativiteit op te wekken. Want politiek doet er toe, ook in Leiden, dat bent u wrschijnlijk hartgrondig met mij eens.

  Een stapje terugdoen om (nog eens) beter na te denken, een alternatieve benadering willen overwegen en het (mogelijk) aanwezige potentieel willen benutten in de stad, dat zijn zo maar een paar dingen die er bij in kunnen inschieten in de hectiek van alledag.

  Ik wens u het allerbeste voor het nieuwe (liberale) politieke jaar en hartelijk bedankt voor de reactiemogelijkheid.

  PS1: Wilt u in 2010 nog gezonder gaan eten?
  PS2: Wilt u aub nog een beknopt verslag maken van de WestWing-avond?

 2. Pieter

  Hi Beste Wybo,

  Ik lees je reacties met graagte.

  Politiek doet er zeker toe. Je kan een verschil maken. En dat probeer ik ook te bereiken.
  De Leidse politiek kan tevens ook innovativiteit, inventiviteit en creativiteit opwekken in de stad. Dat zit er genoeg. Die moet de ruimte krijgen en soms worden gestimuleerd.
  Het mooie van recesperiodes is dat er ietsjes minder hectiek van de dag is. Maakt het hoofd leeg. Goede voornemens daarentegen heb ik niet geformuleerd. Ook niet ten aanzien van mijn maaltijden maar ik zal er wel een beetje op proberen te letten.

  De WestWing-avond was leuk. Zekers voor fans als ik. Een korte cursus door de D66-campagneleider over framing, en een interview met Jeroen de Veth door Lise-Lotte. En dat allemaal gelardeerd met clipjes uit de serie ter meerdere lering ende vermaeck!

  Ik wens je alle goeds.

  Pieter

Reacties zijn gesloten.