Temperatuur

De dag van de week met het papier (collegemap, dagmap etc) en verder vanzelfsprekend de dag van de politieke actualiteit. Daarnaast meerdere interviews over de uitspraak. Verder is de temperatuur in Leiden behoorlijk onder het nulpunt gedaald en vriest het. De Nieuwe Rijn is stevig dichtgevroren. Zo vaak komt dat niet voor en net als anderen glij ik over het ijs op de Rijn voor de ervaring.

3 gedachten over “Temperatuur

 1. R. Dentener

  Als ik even mag inhaken op de xc2xb4week van het papierxc2xb4: vandaag de nieuwe gemeentelijke xc2xb4Wegwijzer 2009-2010xc2xb4 in de brievenbus ontvangen. Daarbij kan men zich afvragen of het wel zo handig is om dit boekwerkje vxc3xb3xc3xb3r de gemeenteraadsverkiezingen van maart a.s. uit te brengen en daar niet nog even tweexc3xabnhalve maand mee te wachten. In deze editie staan namelijk alle zittende gemeenteraadsleden en wethouders uit de raads -en collegeperiode 2006-2010 respectievelijk 2008-2010 vermeld. Gaat de wethouder publiekszaken er maar gemakshalve vanuit dat iedereen zonder meer terugkomt na de GR-verkiezingen? Dat zou een knappe prestatie zijn 😉 Welke richtlijnen gelden er eigenlijk met betrekking tot het uitbrengen van deze gemeentelijke publicatie?(o.m. tijdstip van uitgifte) Komt er nog een aanvulling nadat de gemeenteraadsverkiezingen hebben plaats gevonden? Bij voorbaat dank voor de uitleg/beantwoording van deze vraag.

  Liberale groet,
  Renxc3xa9

 2. Pieter

  Hmm, goede vraag Renxc3xa9. Elk jaar komt er een update van de jaarlijkse Wegwijzer.
  Hoewel op 11 maart duidelijk wordt (eens in de 4 jaar) wie raadslid wordt, kan het nog heel lang duren voor duidelijk is wie de wethouders worden. Daarna wordt duidelijk of er nog nieuwe raadsleden moeten worden benoemd indien een raadslid doorschuift naar het college. Met een beetje mazzel/tegenslag is het dan al april/mei en het lijkt me geen goed idee zo lang te wachten met de Wegwijzer.
  In het algemeen is het zo dat informatie veroudert gedurende een jaar, ook dit onderdeel en daarom komt een jaarlijks een update. Voor de rest is de meeste recente info tuurlijk te vinden op de website.

 3. Renxc3xa9

  (…)”kan het nog heel lang duren voor duidelijk is wie de wethouders worden”(…)

  Dat klinkt niet erg hoopvol. Op die manier veroudert ook de verkiezingsuitslag gedurende 2010…;-)

Reacties zijn gesloten.