Klikspaanweg

Voor sommige studenten is het nog erg vroeg als Lisa Johnson en ik ontbijtjes gaan uitdelen bij de 600 studenten die op de Klikspaanweg wonen. De studenten die opendoen om half tien zijn veelal nog slaperig al heeft xc3xa8xc3xa8n studente al een studieboek onder de armen. De studenten in de Klik waarderen de actie van de SLS zeer. De Leidse studentenhuisvester viert dat 50 jaar geleden dit grote complex werd geopend. Leuk om te doen en het complex deed mij terugdenken aan Selwerd.


SLS-complex op de Klikspaanweg

Terug ten stadhuize heb ik clusteroverleg en bereid ik de raadsvergadering voor. En op internet zie ik een filmpje over een van de varianten van de ondergrondse parkeergarage Garenmarkt met deels bebouwing.
Nog voor de raad begint, geniet ik van een voedzame maaltijd van de Eazie en zet ik met de buurtbewoners mijn handtekening, en ook een tekening met mijn hand, onder het convenant om de leefbaarheid in het Haagwegkwartier te verbeteren.
Vanavond staat voor mij op de raadsagenda: de bestemmingsplannen Nicolaas Beetsstraat en Sportpark Boshuizerkade, de uitgangspunten ten aanzien van de Oude Kooi en de Nota van Uitgangspunten Lammenschanspark. Met dit raadsvoorstel is het mijn bedoeling kamers te crexc3xabren voor 2000 studenten op een campus en dat is hard nodig. Dit raadsvoorstel wordt unaniem aanvaard.