Nait slecht

Een collegevergadering die duurt tot en met de lunch. De rest van de middag kan ik gebruiken om stukken te lezen en weg te werken, een interview te geven aan Radio en TV West over de 11,5 miljoen rijkssubsidie die Leiden krijgt, een deels voedzame maaltijd van de Mac te nuttigen en de vergadering van de raadscommissie R&B (de laatste van deze periode) voor te bereiden.
Op de agenda staan voor mij: twee raadsvoorstellen voor het vestigen van een voorkeursrecht, Stationsplein en Lammenschansweg ten behoeve van de studentencampus, en het raadsvoorstel Kooiplein.

En ik krijg een leuk mailtje. De website van de gemeente Leiden is gestegen op de ranglijst van xe2x80x9cOverheid.nl Monitorxe2x80x9d. Onder de naam "Overheid.nl Monitor" worden de ontwikkelingen in kaart gebracht op het terrein van de elektronische overheid. Dat gebeurt in opdracht van het Ministerie van BZK. Zij vergelijken websites van overheidsorganisaties met elkaar. Onze doelstelling was om in de top 25 te komen en we zijn gestegen van plek 29 naar 18. In Grxc2xa2n zegggen ze dan: nait slecht. De avond wordt afgesloten met een borrel met de raadscommissie ter afsluiting van het politieke seizoen.