Webcam

Na het clusteroverleg verwelkom ik de vereniging van directeuren van publiekzaken en heb ik een gesprek over binnenstadsverkeer. De SLS heeft een bijeenkomst georganiseerd voor stakeholders, niet zijnde aandeelhouders, die ik bijwoon. Hier wordt verslag gedaan van hun visitatie. Goede scores volgens mij.
Op een bedank-borrel tref ik de medewerkers die er hard aan werken om het WOP-Noord tot een succes te maken, met onze kanjer Wim van der Hoeven voorop! En ik spreek een medewerkster die wel een dagje/weekje met een wethouder wil meelopen. Nou, dat kan. Leuk.
De Leidse afdeling van de VVD heeft een nieuwe-leden-bijeenkomst waar ik heel kort iets vertel en samen met de rest van het college ben ik aanwezig bij het aanbieden van de programma-begroting 2010 e.v. door collega Robert aan de gemeenteraad.
Diezelfde raad buigt zich over enkele weken over het bezuinigingspakket maar hedenavond over een aantal andere agendapunten. En dat allemaal voor het eerst onder het oog van de webcam! Voor mij op de agenda staan acht hamerstukken en de Zuidelijke sportvelden en een verordening.