Aansteken

Behalve veel papier ook een aantal leuke zaken vandaag te doen. Reinier komt koffie doen, twee raadsleden komen koffie doen, bereid me voor op het Leidsch Dagblad-debat over wonen, een gezellige fractieactiviteit en ik mag een Kerstboom aansteken. Nou ja, aansteken, de lichtjes in de boom welteverstaan. Knap werk van Elles, Rene en iedereen van het Programma Binnenstad dat het hen gelukt is een boom te cheffen. Een sfeervolle binnenstad is belangrijk. Het maakt de binnenstad nog gezelliger in de decembermaand. Een maand die belangrijk is voor winkeliers, zeker in deze tijd.


Deze grote boom staat op een terrasboot bij Annie's, in de Rijn. Alle lichtjes moesten er toen nog worden ingehangen.


Dit is de boom bij CS, dank aan Petra voor de foto, en er staat er nog eentje op de Beestenmarkt.

Een gedachte over “Aansteken

  1. Renxc3xa9 :D.

    Een sfeervolle binnenstad? Drie miezerige kerstboompjes? Wat een doffe ellende. Afgelopen weekend weer eens in Mosa Trajectum geweest: 1 grote ijsbaan op de Vrijthof, een ijssculpturententoonstelling, 2 kerstmarkten op verschillende locaties, een lichtroute door de binnenstad en allerlei activiteiten er omheen. Zie http://www.magischmaastricht.nl (sorry voor de reclame) En dat alles georganiseerd door de ondernemers(verenigingen) zelf. Niks geen duur betaalde centrummanager voor nodig die er qua financixc3xable huishouding ook nog een zootje van maakt. Heel wat professioneler aangepakt dan hier.

    Ik krijg zo langzamerhand de indruk, dat CML meer beleidsnotaxc2xb4s en andere bestuurlijke obesitas produceert dan dat er daadwerkelijk ook iets van de grond komt. De kritiek van BV Leiden is zeer begrijpelijk. Wat een armoede leven wij toch in hier in Leiden. Daar wordt je toch een beetje moedeloos van.

Reacties zijn gesloten.