Gemakkelijker

De ochtend start met het Leids Platform Wonen waar Roos aanschuift zodat zij de huisvesting van asielzoekers kan bespreken met de verhuurders. Een buitengewoon gezellig clusteroverleg en dan een overleg over het KCC, het klant contact centrum. Dit alles onder het motto: xe2x80x9cwe kunnen het leuker maken en ook gemakkelijkerxe2x80x9d. Op naar Nieuwe Energie voor het afscheid van Marieke Jas, die net als Jacques van Gaal het ROC gaat verlaten. Jeroen Knigge staat er nu alleen voor. Geen Mac en geen wok voor mij vanavond. Ja, ja.
Ik had het eerder al wel gespot in de Burgsteeg; was ik er maar eerder binnengestapt. Mama mia, wat is xe2x80x99t daar lekker. Verse gnocchi met bolognese-saus en mascarpone-chocolade taart. Ik ga vaker naar Bocconi!
En ik word gexc3xafntroduceerd in de wondere wereld van WhatsApp. 's Avonds is er raadsvergadering met voor mij op de agenda: een actualiteitsvraag over een reclamedoek, het vestigen van een voorkeursrecht en het vervangen van de ARK door een welstandscommissie.