Campus-day

Na het clusteroverleg komt het stichtingsbestuur Diogenes praten over een pand. Ik bel met gedeputeerde Veldhuijzen, heb de stafoverleggen Leiden-Noord/Zuidwest en Binnenstad, en er komt een andere stichting een bouwplan bespreken. Boven een deels voedzame maaltijd van de Mac werk ik door. xe2x80x99s Avonds vergadert de raadscommissie L&B over onder andere de nieuwe, grote fietsenstalling die onder de V&D gaat komen. Een van de onderdelen van de gehele herontwikkeling van het V&D-blok die nu eindelijk gaat beginnen. En daarmee is de realisatie van het Aalmarkt-project weer dichterbij gekomen! Het gaat lukken.

Vandaag is een spannende dag. Het is C-day, campus-day. De enveloppen moeten heden worden ingeleverd. In twee stappen worden de enveloppen geopend zodat ik begin mei weet of en zo ja, wat de aanbesteding van Lammenschanspark heeft opgeleverd. In mijn ogen een erg belangrijk project voor de borging van de toekomst van onze (kennis)stad. Van idee naar hijskraan?
Gaat het lukken om een dergelijke grote studentencampus in Leiden te realiseren? Is het haalbaar? En wat zou het gaan worden?


Zoiets?


Of zoiets?


Of toch ook zoiets?

Fingers crosssed!

3 gedachten over “Campus-day

  1. Pieter

    Dat hoop ik ook. Ik denk dat we het beter hebben geregeld dan die Limburgse corporatie. De toekomst zal het uitwijzen. Maar ik vermoed dat de trailer van Ankie straks niet op LMP kan parkeren maar misschien wel bij de SSL.

Reacties zijn gesloten.