Katoen

Na het clusteroverleg heb ik het stafoverleg Ruimtelijke Ordening; in verband met 2e Paasdag deze week op donderdag. Daarna komen de ambtelijk opdrachtgever en beide projectleiders langs om de voortgang van de bouw van de twee parkeergarages te bespreken. Nu het HOV dxc3xb2xc3xb2r de binnenstad is geschrapt door de provincie, is de binnenstedelijke puzzel op de Garenmarkt en de Lammermarkt iets simpeler geworden. We hoeven bij de in- en uitritten en de verkeersafwikkeling geen rekening meer houden met de komst van HOV over maar liefst twee verschillende binnenstedelijke tracxc3xa9s. Maakt het wel iets gemakkelijker.

Verder heb ik de stuurgroep de Waard en krijg ik de rampentelefoon van de burgemeester voor de komende dagen overgedragen. Ik heb deze week tevens ibs-dienst; reeds xc3xa8xc3xa8n aanvraag gehad. Ik sjouw dus mee: de rampentelefoon en de rampenpieper en de ibs-telefoon. Behalve zeer bereikbaar dus ook zwaar beladen. Na een voedzame maaltijd van de Eazie heb ik een vergadering van de raadscommissie R&R over een bestemmingsplan om van Rapenburg 63 onder andere een studentenhuis te maken, de start van het opstellen van de gebiedsvisie De Waard, en het afwijzen van een nadeelcompensatie. Eindelijk reces.

Weet iemand nog wat er xc3xa8xc3xa8n jaar geleden gebeurde? Dit college viert haar katoenen bruiloft :-). Via zijde op naar brons!