Saveur

Mede als gevolg van de VVD-masterclass lopen enkele talenten mee met deze wethouder. Dat is voor hen en voor mij leuk. Zo ook vandaag. Roberto Saveur heeft daarvoor een mooie dag uitgekozen. Want de agenda zit vol en alles zit er wel zoxe2x80x99n beetje in: clusteroverleg, bespreking over een mogelijke pilot in het kader van StedenbaanPlus, lunchen met Peter, afstemming over werkpakket van Linda, overleg met een binnenstedelijk bedrijf, vergadering over de teksten van de begroting 2012, leden van bestuur en raad van toezicht van Minerva komen praten over de buren, we vergaderen over het concept van het pre-advies over publieksparticipatie, een wethoudersspreekuurafspraak, eten halen bij de Mac en dan de raadsvergadering met meerdere agendapunten voor mij.

Een paar hamerstukken: het herstructureringfonds ten behoeve van Alexanderstraat, een onttrekking aan de openbare ruimte, en een besluit ten aanzien van het winkelcentrum Wagnerplein. Verder grotere discussiepunten zoals het project kamerverhuur en de versoepeling van de woningonttrekking, het kaderbesluit Dieperhout voor het nieuwbouwproject, en de nota van uitgangspunten voor de bouw van 2 ondergrondse parkeergarages. En dat laatste is hard nodig in de Leidse binnenstad.

Zo, een pittige dagje dus. Zoxe2x80x99n 15 uur later is mijn werkdag voorbij. Roberto moest eerder afhaken. Mooi vak hxc3xa8!