Atlantic

Na het clusteroverleg komt de eigenaar van de ROC-gebouwen op bezoek en dan heropen ik de winkel van vishandel Atlantic op het Levendaal. Nou heeft Leiden al eeuwen iets met haring. Maar los daarvan, wij hebben goede ondernemers in de stad die investeren in hun zaak en hoog scoren op kwaliteit.
Een gedeelde 2e plaats met het rapportcijfer van 9,5 behaalden ze vorig jaar. Maar met deze verbouwde zaak en de nieuwe koel/toonbank moeten de gebroeders Simonis op de Scheveningse Visafslagweg zich grote zorgen gaan maken. Atlantic gaat voor plek 1 in de AD Haringtest!

Verder heb ik een bespreking over de parkeergarages, de collegemap, en het halfjaarlijkse overleg met de regio van Bouwend Nederland. Na een deels voedzame maaltijd van de Mac vergadert de raad met voor mij op de agenda de volgende hamerstukken: een onttrekking aan een bestemmingreserve, de afronding van de ROC-overeenkomst, een bestemmingsplan ten behoeve van studentenhuisvesting; en het initiatiefraadsvoorstel over publieksparticipatie.

Advertenties