IJDock

Vrijdagochtend ben ik naar Amsterdam afgereisd voor een plezierig overleg met een internationaal modeconcern. En de kans meteen benut om een kijkje te nemen in/op het IJDock. Dit nieuwe schiereiland, gelegen in het IJ, is een project van ASR en kent een hotel, parkeergarage, kantoren, luxe appartementen en het Paleis van Justitie. Indrukwekkend.


Een aanwinst en landaanwinning voor Amsterdam. Fraai ontwerp.


Overal spectaculair uitzicht op het IJ


De inrichting van het Paleis is wel erg luxueus.


Gedurfde architectuur.


De bovenste negen verdiepingen zijn xe8xe8n appartement. Echt.

x92s Avonds nog hard gewerkt op de CoBo. Vandaag eerst het clusteroverleg en dan bel ik met Portaal over twee kwesties. Ik zit het stafoverleg Ruimtelijke Ordening voor, overleg met ambtenaren en de lokale koepel van de studentenverenigingen over een drietal onderwerpen, heb het stafoverleg Publiekszaken, ben aanwezig bij een symposium georganiseerd door Honoursstudenten over jong talent en lokaal bestuur in verband met de viering van de 25-jarige Thorbecke-leerstoel, trek samen met ondernemers en Gijs de stekker uit die lelijke lichtmast zodat we de Beestenmarkt fraai kunnen gaan aanlichten, bezoek de afscheidsreceptie in Den Haag van vriend Sander, eet in de trein, en woon de fractievergadering bij.
Het zijn duidelijk de laatste weken voor het Kerstreces. En dan heb ik het nog niet eens over de komende vier raadscommissievergaderingen en twee raadsvergaderingen.

Advertenties