Bezoek

De directeur Bouwen van het ministerie van BZK komt op bezoek. Onze plannen ten aanzien van de transformatie van het grote Lammenschans-gebied, in goed Duits ook wel Umlegung geheten, trokken de interesse. Hetgeen ons meteen de kans biedt de rest van Leiden onder de aandacht te brengen. We treffen elkaar in het ROC-gebouw zodat Meindert tegelijkertijd een blik kan werpen op de 4,5 hectare waar dadelijk de studentencampus De Leidse Schans gaat verrijzen ;-).
Een connectie van LinkedIn komt kennismaken en ik open een ontwerpatelier. De voorbereidingen voor de bouw van de 2 ondergrondse parkeergarages met 1000 plekken zijn in volle gang. Met vele disciplines en belanghebbenden werken we samen in ateliers om een SO op te stellen waarop mede de aanbesteding wordt gestart in 2013.
Na het clusteroverleg komt Urban Interest overleggen en dan is het tijd voor de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Leiden voor haar medewerkers, het nieuwjaarsconcert in de Pieterskerk en de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Leiden voor de stad en de Leidenaren.

Advertenties