Rutte

De campagne barst nu echt los. De minister-president, de partijleider van de VVD en alumnus van de Leidse universiteit kwam zaterdag naar Leiden om mee te helpen in de lokale VVD-campagne voor de gemeenteraad :-). Het was een zeer geslaagde middag met Mark Rutte op de Nieuwe Rijn; leuke gesprekken, mooie reacties, en een enthousiaste campagnegroep!
Het worden gave campagneweken. Het zijn mijn 6e gemeenteraadsverkiezingen en het blijft leuk.

De Leidse VVD en Mark gaan op bezoek bij een studentenhuis van Quintus op de Nieuwe Rijn voor koffie in de fusie, en dan de markt op!

En de fantastische foto’s zijn te danken aan dè fotograaf J.P.Kranenburg! Diezelfde middag heb ik nog een bijeenkomst over de wijkvisie van de Zeeheldenbuurt.
En deze ochtend ga ik eerst naar de hofstad, dan clusteroverleg, stafoverleg Ruimtelijke Ordening en dan met de trein naar de hoofdstad. We zijn uitgenodigd om een bezoek te brengen aan hun flagshipstore. We worden ontvangen door de directie, krijgen een rondleiding, en een toelichting op de voortgang van hun bouwplannen. Schitterende winkel! Terug naar de sleutelstad voor een vergadering van de campagnestuurgroep en de fractievergadering/fotosessie.