3D

Een partijgenoot komt praten over de invoering van de 3D, dat wil zeggen de drie grote decentralisaties die op de gemeenten af komen. Een beleggingsmaatschappij komt overleggen en dan is er de perspresentatie van Dura Vermeer –  Besix en de gemeente. We vertellen over de bouw van de Lammermarkt-garage en laten het ontwerp zien. Hoge kwaliteit, goede prijs, mooie garage met 525 parkeerplekken. Topdag voor de stad.
Verder een interview in verband met de campagne, en een sneak preview van de grote fietsenkelder onder de V&D en van The Sting. Niet praten maar doen. Bezoekers van de binnenstad kunnen eindelijk goed hun fiets kwijt.
We slaan de spreekwoordelijke eerste paal aan het Kooiplein, van het bouwplan “Het Plein van Leiden”. Dit jaar start de bouw, in maar liefst drie deelgebieden. Majeur! En belangrijk voor de wijkontwikkeling van Noord. Een vernieuwd en uitgebreid winkelcentrum, een parkeergarage en een paar honderd nieuwe woningen. Blij dat ‘t gelukt is en dat we nu starten! ’s Avonds organiseert de PKvV hèt studentendebat in verband met de verkiezingen.