Jesse

Een bakkie gedaan bij de rvb van het uwv en een goede avond gehad in heerlijk Amsterdam. Genoten van het twee eeuwen concert van Minerva in het concertgebouw, top.
Koffie op het gastvrije terras van Annie’s om bij te kletsen, en ik ga in het bestuur van het netwerk van oud-medewerkers van de VNG. Leuk!
Ik zoek in het Leidse RIS/BIS naar stukken ter voorbereiding. Ik verzorg namelijk een onderdeel in een cursus over ‘politiek-bestuurlijke sensitiviteit’ en heb daartoe een casus uitgezocht. Een prachtig voorbeeld van een paar jaar terug waaruit iedereen kan leren hoe het niet moet, en hoe dit met enige politiek-bestuurlijke sensitiviteit wel goed had moeten zijn aangepakt. Btw, uiteraard een casus buiten mijn oude portefeuille ;-). Later die dag is er een afscheidsborrel met de toppers van het projectbureau. Schitterende cadeaus, warme en gezellige borrel, pmb-ers zijn kanjers!
Op de Rijnsburgerweg 35 bewonder ik een gerestaureerd, werkelijk fabelachtig monument van H.J. Jesse en vergadert team Smit in het IJspaleis.